UNIKATNE POROČNE TISKOVINE LILAStudio

Unikatne poročne tiskovine? Seveda, zapoved za vajino poroko!

Poroka je vsekakor velik dogodek v življenju. Mnogim pomeni izpolnitev življenjskega cilja in sanj iz otroštva. Organizacija poroke je velik in naporen podvig. Pametni večino stvari prepustijo strokovnjakom in se ukvarjajo le s tistim, kar sami zares obvladajo.

Izbor termina in lokacije poroke, pa število gostov in seznam povabljenih – to je vsekakor v domeni mladoporočencev. Kaj pa vse ostalo? Fotograf, kulinarika, poročne tiskovine, poročna dekoracija, oblačila, obutev, nakit, poročni albumi … Ogromno je stvari, ki jih je vredno prepustiti strokovnjakom.

Za poročni happening že nekaj časa skrbimo tudi v LILAStudiu. Unikatne poročne tiskovine, personalizirani konfeti / drobne pozornosti za svate, unikatna poročna dekoracija in styling – vse to in še kaj več pripravimo po tehtnem premisleku in načrtovanju skupaj z vami. Unikatna poročna vabila in zahvale, darilna embalaža za poročne slike, poročni ambient in dekoracija, pa unikatni jedilni listi, sedežni red … vse to in še kaj pripravljamo z veseljem in custom-made samo za vas!

Nekaj utrinkov za boljšo predstavo:

Na vašo željo angažiramo tudi vrhunskega fotografa, ki bo vašo poroko zabeležil kot nepozaben dogodek.

Ne postite se presenetiti ali zavesti. Svojo poroko načrtujte pravočasno. Izognite se stresnim sizuacijam, bodite izvirni in se svatom predstavite taki, kot ste!

 

Kontaktirajte nas. Potrudili se bomo in pripravili ponudbo po vaši meri!