DELAVNICA – PAPIRNE ROLCE

#delavnicapododeizpapirja #rokodelskadelavnica #unikatnooblikovanje #unikatnooblikovanjepapirja #papir #LILAStudio #paperart

Reciklaža papirja - rokodelska delavnica, na kateri pod mojim mentorstvom učenci spoznajo možnosti uporabe papirja v uporabni umetnosti, se seznanijo z različnimi načini in tehnikami, potrebnimi materiali ...

Podrobneje spoznajo eno od tehnik - oblikovanje iz papirnih rolc. Zagotovim vse potrebne materiale, pokažem nekaj uporabnih izdelkov in vzpodbujam učence k ustvarjalnosti. Korak za korakom mi učenci sledijo ...

Med delavnico si vsak izdela svojo prvo posodico iz papirja. Učencem razložim nadaljne postopke, vse o barvanju in možnostih obdelav/dodelav ... Na učencih je, da sprostijo svojo domišljijo in se prepustijo delu.

Rokodelska delavnica v Rokodelskem centru DUO Škofja Loka za učence OŠ Ivana Grohar pod mentorstvom učiteljice Milojke Bizovičar:

Delavnica je primerna za otroke od 10. leta naprej in za odrasle. Prilagodim jo tudi tistim s posebnimi potrebami. Zelo primerna je delavnica tudi za osnovnošolske otroke, ki imajo kot izbirni predmet Likovno snovanje.

V primeru, da mentor oceni, da je delavnica prezahtevna, oziroma da učenci niso dovolj motorično spretni, jo lahko prilagodim tako, da izdelujemo manj zahtevne izdelke - krogle, srčke, zvezde, ptičke, srčke ... in podobno okrasje.

Rokodelska delavnica v Rokodelskem centru DUO za učence OŠ Ivana Grohar pod mentorstvom učiteljice Milojke Bizovičar:

ŽELITE TUDI VI PREIZKUSITI TEHNIKO OBLIKOVANJA PAPIRJA IZ ROLIC?

Udeležite se katere od razpisanih rokodelskih delavnic na to temo ali pa me kontaktirajte in pripravim delavnico po vaši meri.