Lila Studio – Izložbe domišljije

Po darila v Lila Studio!

Tudi letos lahko moje unikatne izdelke najdete v Rokodelskem centru DUO Škofja Loka in v Kreativnicah. Žal se zaradi protikoronskih ukrepov v letošnjih Izložbah domišljije vsi lokalni ponudniki predstavljamo virtualno, kar pa nikakor ne sme biti razlog, da bi nas spregledali.

Svoje unikatne izdelke iz tekstilnih in celuloznih vlaken oblikujem skrbno, ekološko in trajnostjo, z velikim spoštovanjem do narave in vseh živih bitij. Blizu mi je ideja reciklaže in ponovne uporabe. S premišljenim oblikovanjem, ročno spretnostjo in naravnimi materiali izdelujem mnoge izdelke za dom in osebno rabo. Raziskujem različne materiale in njihove odzive na naravne procese – staranje, barvanje, souporabo in kombinacijo različnih materialov …

Zelo rada oblikujem interierje, jim vdihujem dušo in spreminjam namembnost. Rada delam po naročilu, predvsem večje tekstilne kose.

V Rokodelskem centru DUO se predstavljam z recikliranim papirjem (košare, ročno izdelan papir, nakit …) in z izbranimi polstenimi izdelki (nakit – ogrlice in uhani, polstena mila, mini klobučki – obeski za ključe).

Unikatni nadprti, pogrinjki in prtički za umirjeno praznično vzdušje.

V Kreativnicah se predstavljam predvsem s tekstilnimi izdelki – s polstenimi izdelki, s tekstilnimi izdelki, ki jih ročno barvam in tiskam s pomočjo narave (indigo, eco-print), brez kemikalij.

Ko se mi zdi, da izdelki to dopuščajo, dodajam še unikatne lesene izdelke (odvržen les, ostanki od proizvodnje), s katerimi dopolnjujem tekstilno kolekcijo, in ročno zvite sveče iz 100% ekološkega čebeljega voska z bombažnim stenjem.

Za vse izdelke me lahko kontaktirate kar na moji spletni strani, na fb strani ali pa po telefonu +386(0)40 896 693.

Če želite, vam lahko izdelke tudi zavijem kot darilo ali pa vam izdelam personaliziran darilni bon v vrednosti, ki jo sami določite. Na tak način omogočite, da se obdarovanec sam odloči, na kak način bo vnovčil bon – za nakup enega od mojih unikatnih izdelkov ali ene izmed strokovno vodenih kreativnih delavnic, ki jih izvajam.

Izdelke vam po dogovoru lahko izdelam tudi po meri. Prevzem je možen po dogovoru osebno v Rokodelskem centru DUO in v Kreativnicah. Lahko pa vam naročeno pošljem tudi po pošti (za nakup v vrednosti nad 40 EUR vam ne zaračunam poštnine).