SAMOSTOJNA RAZSTAVA V GORENJU

 

Danes sem na povabilo Društva za kulturo Gorenje v njihovem razstavnem prostoru postavila samostojno razstavo Ljubo doma.

Predstavljam le del svojega ustvarjalnega dela. Lanskoletno samostojno razstavo Ljubo doma sem osvežila in iz Rokodelskega centra DUO Škofja Loka prenesla v drug, večji razstavni prostor. Razstavljam unikate iz naravnih vlaken (celuloza, volna, svila, bombaž, lan, konoplja), izdelane v različnih tehnikah (polstenje,  različne tehnike oblikovanja papirja, ročno barvanje z naravnimi barvili).

Razstava je tudi prodajna, kar me izjemno veseli.

V kontekstu razstave bom vodila tudi specializirano rokodelsko delavnico PISANE POSODE, ki bo trajala približno 3 ure. V tem času bom slušateljem zaupala nekaj osnov o oblikovanju s papirjem in jih naučila bistva ene od tehnik oblikovanja uporabnih posod z reciklažo starega papirja. Z osvojenim znanjem se bodo slušatelji lahko sami lotili zahtevnejših podvigov in urili svoje znanje in spretnosti.

Prijave na delavnico v prostorih Gorenje Servis v Velenju:

Društvo za kulturo Gorenje - kultura@gorenje.com, T: 03 899 19 48 ali Lili Panjtar, LILAStudio - info@lila-studio.com, T: 040 896 693

Vsi, ki se delavnice v petek, 17. marca v Gorenju ne morete udeležiti, pa prijazno vabljeni to soboto, 11. marca dopoldne v Škofjo Loko v Atelje AMUSE, kjer bom prav tako vodila rokodelsko delavnico PISANE POSODE. Se vidimo?