UNIKATNE POROČNE TISKOVINE LILAStudio

Poroka je vsekakor velik dogodek v življenju. Mnogim pomeni izpolnitev življenjskega cilja in sanj iz otroštva. Organizacija poroke je velik in naporen podvig. Pametni večino stvari prepustijo strokovnjakom in se ukvarjajo le s tistim, kar sami zares obvladajo.

Izbor termina in lokacije poroke, pa število gostov in seznam povabljenih – to je vsekakor v domeni mladoporočencev. Kaj pa vse ostalo? Fotograf, kulinarika, poročne tiskovine, poročna dekoracija, oblačila, obutev, nakit, poročni albumi … Ogromno je stvari, ki jih je vredno prepustiti strokovnjakom.

Za poročni happening že nekaj časa skrbim tudi v LILAStudiu. Unikatne poročne tiskovine, personalizirani konfeti / drobne pozornosti za svate, unikatna poročna dekoracija in styling – vse to in še kaj več pripravim po tehtnem premisleku in načrtovanju skupaj z vami. Unikatna poročna vabila in zahvale, darilna embalaža za poročne slike, poročni ambient in dekoracija, pa unikatni jedilni listi, sedežni red … vse to in še kaj pripravljam z veseljem in “custom made” samo za vas!

Prisegam na strokovnost in kakovost – vrhunski papir in profesionalni tisk za tiskovine, predvsem pa osebni pristop k vsakemu novemu projektu. Moj cilj je vedno zelo zadovoljen naročnik

Nekaj utrinkov za boljšo predstavo:

Na vašo željo angažiram tudi vrhunskega fotografa, ki bo vašo poroko zabeležil kot nepozaben dogodek.

Ne pustite se presenetiti ali zavesti. Svojo poroko načrtujte pravočasno. Izognite se stresnim sizuacijam, bodite izvirni in se svatom predstavite taki, kot ste!

Kontaktirajte me. Potrudila se bom in pripravila ponudbo po vaši meri!