unikatne posode s pomenljivo vsebino

vsebina je očem skrita ...

Pri postavljanju samostojne razstave v Gorenju lani spomladi sem sodelovala s Tjašo Vrtačnik, zagnano, organizirano in prijazno mlado žensko, ki je bila takrat zadolžena za kulturo zaposlenih. Sodelovanje z njo je bilo res pohvale vredno, za vse je poskrbela.

Lani jeseni me je spet kontaktirala - ker ve, da za svoje unikate iz odpadnega papirja najraje uporabim stare publikacije, take s patino in posebnimi zgodbami. Malo je bila zadržana - naletela je namreč na nekoga, ki ima celo goro porno revij. Jih hočem?

Seveda, se bova enkrat zmenili za prevzem. No, dvakrat sva se res, ampak neuspešno in potem sem kar malo pozabila na to. Potem pa me je nekega dne presenetil poštar z ne prevelikim, a hudičevo težkim paketom. Nič nisem naročila, čudno res. Odprla sem paket in srce mi zaigralo - Playboy, Lui, Er ... v tistih retro barvah, s patino in posebnim vonjem ... listam po revijah - pravzaprav nič perverznega, celo nasprotno - zelo okusno, odlična fotografija, kultni prispevki in grafike ... Nekaj strani sem si takoj spravila na varno - jih bom nekoč uokvirila. Potem pa sem začela delat načrte. Odločila sem se, da bom pripravila dve liniji izdelkov s "pomenljivo vsebino" - prva bo monokromatska / črno-bela (oziroma natur, saj ima papir tisto meni ljubo patino), 

druga barvita / v retro kolorici, iz katere bom posebej sortirala pastele in posebej močnejše tone.

toliko za začetek, da se ogrejem, potem pa veliko več!